Veel Gestelde Vragen
Kamperen en verhuur op de oever van de Dordogne

Veel Gestelde Vragen

Reserveren


Hoe kan ik reserveren?
Reserveren kan online via onze website door te klikken op Reserveren.

Om je reservering te bevestigen vragen we een aanbetaling van 30%, daarna het restbedrag van je verblijf 1 maand voor aankomst. Als je reservering minder dan een maand van tevoren is, wordt je gevraagd het restbedrag direct te betalen.

Wat te doen in geval van annulering
We raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten via de website www.campez-couvert.com.

Voor alle annuleringen of wijzigingen vragen we je om een schriftelijk verslag. Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte door een e-mail te sturen naar info@bo-bains.com . Onze algemene verkoopvoorwaarden (PDF)

Zijn jullie VACAF erkend?
Ja, Camping les Bö-bains is VACAF/AVF erkend. Als u een begunstigde bent, geef dit dan aan bij uw reservering en noteer in de opmerkingen uw uitkeringsnummer en afdelingsnummer.

Accepteren jullie ANCV vakantiecheques?
Ja, we accepteren ANCV vakantiecheques, evenals CONNECT vakantiecheques.

Mag ik mijn huisdier meenemen?
Ja, huisdieren zijn toegestaan op de camping tot een maximum van 2 per kampeerplaats en 1 in de huuraccommodaties, ongeacht de grootte. Ze zijn echter niet toegestaan in onze stacaravans aan de rivier of in de stacaravans in onze T.O. Honden van categorie 1 en 2 zijn niet toegestaan.

Aankomst / Vertrek


Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?
Voor accommodatie:

Juni en september: aankomst vanaf 14u en vertrek voor 12u

Juli en augustus: aankomst vanaf 16u en vertrek voor 10u

Voor kale staanplaatsen :

Aankomst vanaf 13 uur en vertrek voor 12 uur

Wat moet ik doen als ik buiten de openingstijden van de receptie aankom?
Maak je geen zorgen, we laten je niet buiten slapen! Het beste is om het ons van tevoren te laten weten als je al weet of als je te laat bent en niet voor sluitingstijd van de receptie kunt komen, door ons te bellen op 05.53.73.52.52 of per e-mail info@bo-bains.com . In dat geval laten we een envelop met je naam achter op de deur van de receptie met je huur/kampeerplaatsnummer. U moet de volgende ochtend bij de receptie inchecken.

Wat moet ik meenemen om in te checken?
Om het inchecken te vergemakkelijken kun je het beste je aanbetaling van €200 vooraf meenemen, per cheque op naam van "Camping Les Bö-bains" of per creditcard. Er zal je ook gevraagd worden om de toeristenbelasting (0,60 €/volwassene/dag) en het saldo voor de kampeerplaatsen te betalen.

Mijn reis


Wat moet ik meenemen voor mijn verblijf?
Voor alle huuraccommodaties moet je kussenslopen (vierkantjes 50x50), lakens en hoeslakens (140 cm tweepersoonsbed, 80 cm eenpersoonsbed) en je badlinnen meenemen. Lakenhoezen kunnen gehuurd worden voor €12 per eenpersoons- of tweepersoonsuitrusting (laat het ons ruim van tevoren weten).

Welke winkels en diensten zijn er in Lalinde, op 4 km afstand?
In Lalinde vind je een Intermarché-supermarkt en een tankstation, 2 banken en 1 geldautomaat, apotheken, dokters, restaurants, bars, een boekhandel, een tabakswinkel, een garage, een fietsverhuurbedrijf, een kanobasis, enz.

Heb ik een visvergunning nodig om op de camping te vissen?
Ja, ook al is onze camping privé, de Dordogne is een rivier en u moet dus een visvergunning hebben.


Moet ik mijn eigen visgerei meenemen?
Ja, u moet uw eigen visgerei meenemen. Mocht u het nodig hebben, dan is er een viswinkel in het marktstadje Lalinde (4km) www.passion-nature-dordogne.fr

Is het mogelijk om te zwemmen in de Dordogne?
Zwemmen is toegestaan op de camping. Er zijn echter stranden op een paar minuten rijden. Vraag bij de receptie waar ze zijn tijdens je verblijf.

Kun je zeilen op de Dordogne?
Natuurlijk kan dat! Je kunt je eigen kano of peddel meenemen als je er een hebt. Zo niet, dan kun je op 4 km afstand een kanoverhuurbedrijf vinden. Ervaren peddelaars kunnen zelfs vanaf de camping vertrekken. Neem rechtstreeks contact op met Azul Canoë en vraag het hen! www.azullalinde.fr

Zijn er wandel- en fietspaden in de buurt van de camping?
Er is een groene route op 4 km afstand, die je kunt nemen in Lalinde. In Badefols sur Dordogne loopt achter de bakker een wandelpad de hoogte in.


Zijn er televisies en Wi-Fi in de accommodatie?
Nee, onze accommodatie is niet uitgerust met een tv-antenne of wifi. Er is echter wel een tv-ruimte in het restaurantgedeelte en een gratis wifi-spot bij de receptie.


Zijn barbecues toegestaan?
Ja, barbecues op gas en houtskool zijn toegestaan. Je kunt je eigen barbecue meenemen of er ter plekke een huren (reserveren verplicht, €5 voor houtskool en aanmaakblokjes inbegrepen). Elektrische barbecues of plancha's van meer dan 2000 watt zijn verboden.

Welk type stopcontact wordt er gebruikt op de kampeerplaatsen?
De meeste elektriciteitspunten zijn Franse stopcontacten. Sommige staanplaatsen hebben Europese stekkers. Als je een adapter hebt, breng die dan mee, anders kunnen we je er altijd een lenen als je die nodig hebt.

Waterpark


Wanneer is het zwembad open?
Het zwembad is geopend van half juni tot half september van 10.00 tot 21.00 uur (19.00 uur voor de glijbanen).

Zijn zwemshorts toegestaan?
Nee, voor mannen is alleen een zwembroek of boxershort toegestaan.

Catering
Wanneer is de snackbar open?
De snackbar is tijdens de zomerschoolvakanties in juli en augustus elke dag geopend van 10.00 tot 23.00 uur.

Animatie


Is er een kinderclub?

Ja, de miniclub is tijdens de schoolvakanties in juli en augustus geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Je kunt je kinderen er vanaf 4 jaar terecht.

Comfortabele accommodatie

Wij bieden een uitgebreid assortiment stacaravans en chalets te huur aan, met privéplaatsen en kampeerplaatsen om zo dicht mogelijk bij de natuur te komen in de Dordogne in de regio Nouvelle-Aquitaine.

Onze chalets zijn deze winter gerenoveerd voor het seizoen 2023.

Bekijk al onze woningen
Motif lit hébergement

Bezoek de Dordogne-vallei

Een verblijf op camping Les Bö-Bains betekent een duik in het hart van de Dordogne-vallei, een bijzonder rijk departement vanuit milieuoogpunt, waar een groot aantal beschermde dier- en plantensoorten leven.

Bekijk bestemmingen in de buurt
Carte du littoral de Gironde et de la vallée de la Dordogne
  • Accès PMR
  • Camping avec wifi
  • Camping ANCV
  • Camping ANWB
  • Camping ACSI
  • Paiement carte bancaire