Sarlat
Kamperen en verhuur op de oever van de Dordogne

Sarlat

Als je de camping verlaat volg je de rivier Dordogne gedurende een halfuurtje, ga vanaf Beynac en Cazenac weer in noordelijke richting om aan te komen in het beroemde Sarlat la Canéda, of kortweg, Sarlat. Deze stad is van ver een van de niet te missen trekpleisters van de Dordogne. Haar rijke historische en culturele erfgoed is een curiositeit voor al haar bezoekers. Mis zeker niet de prehistorische grotten van dit gebied, zoals de grot van Cougnac. Bewonder de uitstekende stalagtieten van Grand Roc en beeld je de tijd in die nodig was voor de grot om haar vorm aan te nemen. De natuur rond Sarlat is even prachtig. Een waar plezier is het om het op de fiets te ontdekken, te voet of te paard, langs de vele fiets- en voetpaden die het gebied doorkruisen. Profiteer van je verblijf op onze camping om deze bijzondere plek te ontdekken!

Comfortabele accommodatie

Wij bieden een uitgebreid assortiment stacaravans en chalets te huur aan, met privéplaatsen en kampeerplaatsen om zo dicht mogelijk bij de natuur te komen in de Dordogne in de regio Nouvelle-Aquitaine.

Onze chalets zijn deze winter gerenoveerd voor het seizoen 2023.

Bekijk al onze woningen
Motif lit hébergement

Bezoek de Dordogne-vallei

Een verblijf op camping Les Bö-Bains betekent een duik in het hart van de Dordogne-vallei, een bijzonder rijk departement vanuit milieuoogpunt, waar een groot aantal beschermde dier- en plantensoorten leven.

Bekijk bestemmingen in de buurt
Carte du littoral de Gironde et de la vallée de la Dordogne
  • Accès PMR
  • Camping avec wifi
  • Camping ANCV
  • Camping ANWB
  • Camping ACSI
  • Paiement carte bancaire