Activiteiten op de camping in Dordogne
Kamperen en verhuur op de oever van de Dordogne

Activiteiten op de camping in Dordogne

(Animaties alleen aangeboden in het hoogseizoen, van 07/08/2023 tot 09/01/2023).

De grootste zorg die kinderen hebben als ze op vakantie komen, is dat ze alleen zijn. Maar niet op onze camping in de Dordogne ! Ons dynamisch en gemotiveerd animatieteam maakt hun leven gemakkelijker door hen tal van spelletjes en activiteiten aan te bieden samen met andere jongeren van hun leeftijd. Voor de allerkleinsten is er 's ochtends een Mini Club beschikbaar (vanaf 4 jaar). Daarnaast bieden wij elke middag een sportieve activiteit aan.

's Avonds organiseren wij aperitiefspelletjes, thema-avonden, concerten, karaoke of avonden onder leiding van een DJ.

Vanaf mei :

Onze camping is uitgerust met een grote speeltuin met minigolf (gratis), basketbalveld, volleybal, voetbal, jeu de boules, tafeltennistafels en spelletjes voor de kleintjes (onze sportuitrusting staat tot uw beschikking). Volledige beschikking). Maar ook schommels en glijbanen.

Een tennisbaan (leen van rackets en ballen) bij de uitgang van de camping is open voor de meer sportievelingen (gratis).

En wat is er prettiger dan buiten gebruik te maken van onze fitnessapparatuur (alleen in juli/augustus), met alleen maar zicht op de Dordogne die langs je voeten stroomt! (gratis toegankelijk)

Aan de bar (geopend in juli/augustus) vindt u een televisie en kunt u verbinding maken met gratis wifi.

Comfortabele accommodatie

Wij bieden een uitgebreid assortiment stacaravans en chalets te huur aan, met privéplaatsen en kampeerplaatsen om zo dicht mogelijk bij de natuur te komen in de Dordogne in de regio Nouvelle-Aquitaine.

Onze chalets zijn deze winter gerenoveerd voor het seizoen 2023.

Bekijk al onze woningen
Motif lit hébergement

Bezoek de Dordogne-vallei

Een verblijf op camping Les Bö-Bains betekent een duik in het hart van de Dordogne-vallei, een bijzonder rijk departement vanuit milieuoogpunt, waar een groot aantal beschermde dier- en plantensoorten leven.

Bekijk bestemmingen in de buurt
Carte du littoral de Gironde et de la vallée de la Dordogne
  • Accès PMR
  • Camping avec wifi
  • Camping ANCV
  • Camping ANWB
  • Camping ACSI
  • Paiement carte bancaire