Watercomplex in de Dordogne
Kamperen en verhuur op de oever van de Dordogne

Watercomplex in de Dordogne

Vakantie in de Dordogne is synoniem met zon! In het hoogseizoen, wanneer het lekker warm (of soms lekker heet) is en wanneer u begint te dromen over ijs, verkoelende zwembaden en overschaduwde terrasjes ... levert Camping Les Bö Bains u dit allemaal!

Onze twee zwembaden met zicht op de rivier bieden u verfrissing en ontspanning. Het eerste zwembad is verwarmd en ideaal voor ochtenlijke baden, het tweede heeft waterglijbanen om heerlijk op te spelen, en er is een kinderbadje waar de allerkleinsten in kunnen plonsen.

Kom terug op krachten na uw duik op het terras van de bar-restaurant. Zij serveren u heerlijke schotels en een grote verscheidenheid aan verfrissingen. Geniet in de deugdoende schaduw van een prachtig zicht op de Dordogne.

Comfortabele accommodatie

Wij bieden een uitgebreid assortiment stacaravans en chalets te huur aan, met privéplaatsen en kampeerplaatsen om zo dicht mogelijk bij de natuur te komen in de Dordogne in de regio Nouvelle-Aquitaine.

Onze chalets zijn deze winter gerenoveerd voor het seizoen 2023.

Bekijk al onze woningen
Motif lit hébergement

Bezoek de Dordogne-vallei

Een verblijf op camping Les Bö-Bains betekent een duik in het hart van de Dordogne-vallei, een bijzonder rijk departement vanuit milieuoogpunt, waar een groot aantal beschermde dier- en plantensoorten leven.

Bekijk bestemmingen in de buurt
Carte du littoral de Gironde et de la vallée de la Dordogne
  • Accès PMR
  • Camping avec wifi
  • Camping ANCV
  • Camping ANWB
  • Camping ACSI
  • Paiement carte bancaire