Dordogne
Kamperen en verhuur op de oever van de Dordogne

Dordogne

Verblijven op camping les Bö-Bains is duiken in het hart van de vallei van de Dordogne en zijn talloze wonderlijke trekpleisters. Het departement is bijzonder rijk aan natuurlijke schoonheid. In het noorden van de Dordogne bevindt zich het uitgestrekte natuurpark van Périgord Limousin, waar je een groot aantal bijzondere diersoorten en beschermde planten kunt ontdekken. Trek je wandelschoenen aan en ga de buitengewone wezens in hun natuurlijke habitat observeren. Tijdens uw vakantie in Dordogne, is je enige hinder te kiezen uit de enorme selectie aan routes en wandelingen. Ontdek een uitzonderlijk stuk Frans erfgoed, talrijke culturele evenementen en een stuk Franse traditionele gastronomie die over de hele wereld geroemd en erkend wordt.

De Dordogne is daarnaast ook een rivier, die vredig langs het department stroomt om zich dan in de Atlantische oceaan te storten langs de brede riviermonding van Gironde. Zelfs de beste reisgids kan u enkel maar een idee schetsen van deze omgeving, de geschiedenis van het grondgebeid en de bijzondere sfeer die hier heerst. Neem onze camping als startpunt en maak gebruik van uw verblijf om alle verrassingen die u te wachten staan ten volle te waarderen.

Comfortabele accommodatie

Wij bieden een uitgebreid assortiment stacaravans en chalets te huur aan, met privéplaatsen en kampeerplaatsen om zo dicht mogelijk bij de natuur te komen in de Dordogne in de regio Nouvelle-Aquitaine.

Onze chalets zijn deze winter gerenoveerd voor het seizoen 2023.

Bekijk al onze woningen
Motif lit hébergement

Bezoek de Dordogne-vallei

Een verblijf op camping Les Bö-Bains betekent een duik in het hart van de Dordogne-vallei, een bijzonder rijk departement vanuit milieuoogpunt, waar een groot aantal beschermde dier- en plantensoorten leven.

Bekijk bestemmingen in de buurt
Carte du littoral de Gironde et de la vallée de la Dordogne
  • Accès PMR
  • Camping avec wifi
  • Camping ANCV
  • Camping ANWB
  • Camping ACSI
  • Paiement carte bancaire