Beynac
Kamperen en verhuur op de oever van de Dordogne

Beynac

Het stadje Beynac en Cazenac, kortweg Beynac bevindt zich op een halfuur van de camping. Het is een fantastische bestemming en één van "Les Plus beaux villages de France", de allermooiste dorpen van Frankrijk. Aanleunend tegen de kliffen van de Dordogne beheerst deze middeleeuwse vesting de hele vallei. Een ontdekkingstocht van het laagste tot het hoogste observatiepunt leidt door de rivierbedding en vertelt het verhaal van haar bewoners doorheen de eeuwen. Daarna kunt u de traditionele dorpssfeer opsnuiven met zijn geplaveide steegjes en zijn boetiekjes met streekproducten. Tenslotte arriveert u op het hoogste punt van Beynac: het kasteel met zijn middeleeuwse vestingmuur. Adembenemende uitzichten wachten u op de top, samen met kasteelverhalen verteld door gidsen en vertellers uit het dorpje. Het Kasteel van Beynac is trouwens erkend als Historisch Monument sinds 70 jaar!

Comfortabele accommodatie

Wij bieden een uitgebreid assortiment stacaravans en chalets te huur aan, met privéplaatsen en kampeerplaatsen om zo dicht mogelijk bij de natuur te komen in de Dordogne in de regio Nouvelle-Aquitaine.

Onze chalets zijn deze winter gerenoveerd voor het seizoen 2023.

Bekijk al onze woningen
Motif lit hébergement

Bezoek de Dordogne-vallei

Een verblijf op camping Les Bö-Bains betekent een duik in het hart van de Dordogne-vallei, een bijzonder rijk departement vanuit milieuoogpunt, waar een groot aantal beschermde dier- en plantensoorten leven.

Bekijk bestemmingen in de buurt
Carte du littoral de Gironde et de la vallée de la Dordogne
  • Accès PMR
  • Camping avec wifi
  • Camping ANCV
  • Camping ANWB
  • Camping ACSI
  • Paiement carte bancaire